Merz Aesthetics

Merz Aesthetics is al vanaf oprichting in 1908, een familiebedrijf. Klanten, patiënten en medewerkers beschouwen we vanuit die geest óók als familie. Dit vormt de basis van onze unieke relatie met artsen. Voor Merz geldt: hun succes is ons succes. We zijn persoonlijk betrokken en adviseren, ondersteunen, stimuleren en luisteren naar hen. We hebben immers een gemeenschappelijk doel: ervoor zorgen dat mensen er beter uit kunnen zien, zich beter kunnen voelen en een beter leven kunnen leven.

We lopen wereldwijd voorop in onze sector. Artsen gebruiken onze bekroonde injectables, hulpmiddelen en huidverzorgingsproducten om hun patiënten meer zelfvertrouwen te geven door middel van esthetische geneeskunde.

Wat ons anders maakt

We werken nog altijd volgens het principe waarmee Merz ruim honderd jaar geleden werd opgericht: vertrouw op jezelf, wees anders en word beter! In alles wat we doen willen we mensen vertrouwen geven – vertrouwen in zichzelf en vertrouwen in ons. We bewonderen en stimuleren originaliteit. We helpen mensen de beste versie van zichzelf te worden, wat dat voor hen ook betekenen mag.

Want ieder mens heeft dat eigene, dat unieke waar je trots op mag zijn. Dat gezien mag worden. Voor onze klanten, patiënten en medewerkers, willen we dat zelfvertrouwen tot leven helpen brengen.

merzpharma teaser

 

merzpharma venturestrategy

Ons unieke productaanbod

We hebben een uitgebreid productaanbod waarop patiënten en hun esthetisch-medisch gespecialiseerde artsen over de hele wereld vertrouwen. Onze eigentijdse kijk op esthetische geneeskunde vormt de basis van onze unieke en uitgebalanceerde reeks producten. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor natuurlijk uitziende resultaten, voor zowel het gezicht als het lichaam – volledig af te stemmen op de persoonlijke behoeften van iedere patiënt.

Onze oplossingen vullen elkaar aan, zodat patiënten en artsen precies de resultaten bereiken die ze wensen. Met een langdurig behandelplan en een meervoudige aanpak, kunnen artsen hun behandelingen afstemmen op de behoeften van iedere patiënt afzonderlijk. 

Onze producten:

merzpharma belotero logo

Belotero®: een volledige reeks dermal fillers op basis van hyaluronzuur (HA) met gepatenteerde crosslinking-technologie voor subtiele en natuurlijk uitziende resultaten.

Lees meer

merzpharma radiesse logo

Radiesse®: een unieke, veelzijdige dermal filler op basis van CaHA met een drieledig effect: verticale lifting, structurele versteviging en natuurlijke stimulering van de collageenaanmaak.

Lees meer

 

merzpharma ultherapy logo

Ultherapy®: Micro-gefocuste ultrasone geluidsgolven stimuleren de aanmaak van collageen en zorgt zo voor een liftend en verstrakkend effect.

Lees meer

 

IncobotulinumtoxinA: een unieke en pure botulinetoxine type A, vrij van complexerende eiwitten

 

Meer Merz sites