MERZ

Live better. Feel better. Look better

Producten

BOCOUTURE®
RADIESSE®

BOCOUTURE® is een botulinetoxine type A vrij van complexerende proteïnen.

BOCOUTURE® wordt gebruikt voor de tijdelijke verbetering van de verticale fronslijnen tussen de wenkbrauwen en voor laterale periorbitale lijnen die bij een volledige glimlach zichtbaar zijn bij volwassenen jonger dan 65 jaar als de ernst van deze lijnen een belangrijke psychologische impact hebben voor de patiënt.

Het effect van BOCOUTURE® treedt gewoonlijk op binnen de 2 tot 3 dagen waarbij het maximaal effect wordt waargenomen op dag 30. Het effect duurt maximaal 4 maanden na de injectie.

Opgelost BOCOUTURE® is bestemd voor injecties in de spier en mag alleen toegediend worden door artsen die beschikken over de juiste specialistische kennis op het vlak van de behandeling met Botulinum neurotoxine.

Meer informatie over BOCOUTURE®.

Collageen is een van de belangrijkste bouwstenen van de dermis. 70% van het gewicht van de huid komt voor rekening van collageen dat zorgt voor een gezonde en jeugdige uitstraling. Met de jaren neemt de hoeveelheid collageen af, verminderen huidvolume en elasticiteit en gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Dit uit zich in het ontstaan van rimpels, weefselatrofie en slappere gezichtscontouren.

RADIESSE® is een dermal filler bestaande uit CaHA-microsferen in een suspensie van waterhoudende carboxymethylcellulose. Het is een krachtige volumising filler voor liften en contourcorrectie met een unieke stimulerende werking.

Het effect van het product  duurt  12 maanden of langer.

Het product is verkrijgbaar in drie verschillende maten injectiespuiten:

• RADIESSE® 0,8 ml: voor matige lijnen en plooien en vroege verouderingstekenen

• RADIESSE® 1,5 ml: voor diepere lijnen en plooien, het herstellen van volume en voor contourherstel

• RADIESSE® 3,0 ml: voor het herstellen van volume

Het portfolio van de RADIESSE® biedt flexibiliteit om uiteenlopende patiënten te behandelen.

BELOTERO®

BELOTERO® biedt een uitgebreid assortiment fillers voor het opvullen van rimpels, het herstellen van gezichtsvolume en het rehydrateren van de huid.

BELOTERO® vervaagt op een subtiele manier de tekenen van ouder worden, wat kan bijdragen aan een groter zelfvertrouwen en meer zelfbewustzijn. BELOTERO® biedt een geavanceerde esthetische oplossing op maat met een voorspelbaar en natuurlijk resultaat, waarover patiënten zeer tevreden zijn en waarin zij alle vertrouwen hebben.

Een gepatenteerde dynamische crosslinking-technologie (DLCT) vormt de basis van de Belotero® fillers wat onder meer resulteert in de productie van een monofasische CPM (cohesive polydensified matrix), zoals in BELOTERO® Soft en BELOTERO® Balance. De geavanceerde technologie geeft een optimale balans tussen cohesiviteit, elasticiteit en modelleerbaarheid voor het specifieke doelgebied in de huidlaag.

Er zijn vijf soorten BELOTERO® injectable fillers: BELOTERO® Hydro,  BELOTERO® Soft, BELOTERO® Balance  BELOTERO® Intense en BELOTERO® Volume.

• Belotero® Hydro: voor het verbeteren van de huidkwaliteit  (mesotherapie)

• Belotero® Soft: voor het corrigeren van fijne lijntjes en de zone onder de ogen

• Belotero® Balance: voor het corrigeren van matige rimpels, voor meer volume in de lippen

• Belotero® Intense: voor het corrigeren van een lichte mate van volumeverlies, voor meer volume in de lippen

• Belotero® Volume: voor correctie van volumeverlies

Het Belotero® gamma is beschikbaar mét en zonder lidocaïne. Lidocaïne is een lokaal verdovingsmiddel wat de behandeling minder pijnlijk maakt.

ETERMIS® is een hyaluronzuur ontwikkeld door specialisten in dermatologie voor de cosmetische behandeling van grotere huidoppervlakken, fijne, matige en diepe lijntjes, volumetekorten en het behandelen van de lippen.

Bij de ontwikkeling van ETERMIS® zijn de hoogste industriële standaarden toegepast. ETERMIS® wordt doorlopend streng gecontroleerd op productspecificaties.

Het ETERMIS®-assortiment bestaat uit de volgende producten:

• Etermis® 2: voor het corrigeren van fijne lijntjes, gevoelige zones zoals lippen en de zone onder de ogen

• Etermis® 3: voor het corrigeren van matige en diepere rimpels, voor meer volume in de lippen

• Etermis® 4: voor het corrigeren van een lichte mate van volumeverlies

Xeomin®
ULTHERAPY®

Wat is Xeomin®
Xeomin® is een preparaat van het eiwit Botulinum neurotoxine type A, afkomstig van de bacterie Clostridium botulinum. Dit eiwit wordt meestal in zeer kleine hoeveelheden gebruikt voor de behandeling van overactieve spieren, door de betreffende spieren te injecteren.

Xeomin® is geïndiceerd voor de symptomatische behandeling van blefarospasme, cer­vicale dystonie van voornamelijk rotatie vorm (spasmodic torticollis) en van spasticiteit van de bovenste ledematen ten gevolge van een CVA met gebogen pols en gebalde vuist bij volwassenen.

De werkzaamheid en goede verdraagbaarheid van Xeomin® zijn aangetoond in verschillende klinische onderzoeken.

Zuiverheid
Xeomin® is de eerste behandeling met een zuiver preparaat van Botulinum neurotoxine type A, dat vrij is van andere bacteriële eiwitten, zgn. complexerende eiwitten. Zuiverheid is belangrijk omdat deze de kans verkleint dat het lichaam neutraliserende antistoffen gaat produceren tegen Xeomin®, met als gevolg dat de behandeling mislukt.

Het ontbreken van complexerende eiwitten in Xeomin® is uniek en onderscheidend ten opzichte van andere geneesmiddelen met Botulinum neurotoxine type A.

Verwachting van de behandeling
De exacte respons op Xeomin®  verschilt per persoon, en daarom stelt een arts voor elke patiënt een individueel behandelplan op, gericht op de specifieke behoeften en respons. Doorgaans is de werking van Xeomeen® binnen 4 dagen na de injectie merkbaar (bij patiënten met spastische torticollis binnen 7 dagen).

ULTHERAPY® is de enige niet-invasieve procedure die door de FDA werd goedgekeurd om de huid van de hals, de wenkbrauwlijn en de onderkant van de kin te liften; ze is ook de enige niet-invasieve behandeling die door de FDA specifiek werd goedgekeurd om lijntjes en rimpels op het decolleté te verbeteren.

Het  ULTHERA®systeem levert op niet-invasieve wijze micro-gefocuste ultrasound af in dezelfde diepe weefsellagen als deze waarop een moderne facelift werkt, zonder hersteltijd voo de patient. De energie triggert een natuurlijke genezingsreactie die de aanmaak van nieuw collageen stimuleert.

Hoewel  ULTHERAPY® niet dezelfde effecten geeft als esthetische chirurgie, is ze een uitstekende  optie voor personen die geen chirurgie overwegen of voor patienten die collageen willen blijven aanmaken na een facelift.

MERZ AESTHETICS SCALES®
Canules

Canules

De MERZ AESTHETICS SCALES®  zijn ontwikkeld door een vooraanstaand team van experts uit verschillende vakgebieden, met als doel universele richtlijnen te introduceren voor het classificeren van veroudering in het gelaat. De MERZ AESTHETICS SCALES®  kunnen door artsen gebruikt worden om, met behulp van afbeeldingen, samen met patiënt  de ernst van het verouderingsproces in bepaalde gebieden van het gezicht te bespreken.

Een zachte aanpak voor dermal filling

Tegenwoordig evolueren dermal fillers zowel in technisch als technologisch opzicht. Merz Aesthetics loopt voorop als het gaat om baanbrekende esthetische behandelingen en biedt een compleet gamma van hightech canules aan voor uitgebreide behandelmogelijkheden en mooie, natuurlijke resultaten.

Onze canules zijn beschikbaar in verschillende maten zodat er voor iedere behandeling een juiste oplossing is. Bovendien zijn ze met zorg ontworpen om de ideale balans tussen precisie en flexibiliteit te bieden. Voor elk van onze fillers adviseren we een specifieke canule van Merz Aesthetics aan voor een optimale behandeling.

De MERZ AESTHETICS SCALES® meten de volgende gebieden:

Bovenste gedeelte van het gezicht

De veroudering van voorhoofdslijnen

De veroudering van voorhoofdslijnen

De positie van de wenkbrauwen

De positie van de wenkbrauwen

Fronsrimpels

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes

Middelste gedeelte van het gezicht

De traangoot

De traangoot

Het volume van jukbeenderen

Het volume van jukbeenderen

Het volume van wangen

Het volume van wangen

Onderste gedeelte van het gezicht

Neus-lippenplooien

Neus-lippenplooien

Marionetlijnen

Marionetlijnen

Het volume van lippen en liplijnen

Het volume van lippen en liplijnen

Het volume van de mondhoeken

Het volume van de mondhoeken

Het volume van de kaaklijn

Het volume van de kaaklijn

Nek & handen

Het nekvolume

Het nekvolume

De handen

De handen