MERZ

Live better. Feel better. Look better

Over ons

Merz Pharma Benelux B.V. wil artsen ondersteunen om resultaten te bereiken die aansluiten bij de wensen en behoeften van de patiënt en we geloven de ervaring, technologie en de passie te hebben deze visie te helpen vervullen. Met ruim 100 jaar farmaceutische ervaring en wetenschappelijke innovatie, die onder andere heeft geholpen om het leven van patiënten met de ziekte van Alzheimer en Parkinson te verbeteren, zijn wij toegewijd het steeds veranderende landschap van de markt te bedienen.

De moderne generatie van patiënten is op zoek naar nieuwe standaarden en productoplossingen. Merz is toegewijd aan professionals in de esthetische geneeskunde, revalidatiegeneeskunde en neurologie en hecht groot belang aan wetenschappelijk onderzoek ter ondersteuning van de effectiviteit en veiligheid van de aangeboden producten. Ook op andere vlakken denkt Merz graag mee. Dit uit zich in onze inzet voor opleidingen van hoge kwaliteit en ondersteuning van de praktijk.

Sterke kernwaarden.

Wat Merz Pharma Benelux B.V. zo bijzonder maakt, zijn onze sterke kernwaarden. In alles wat we doen, is Merz:

GERICHT OP WETENSCHAP.

We hebben 100 jaar wetenschappelijke ervaring.  Als privébedrijf hebben we onze handen vrij om voortdurend te blijven investeren in innovatieve benaderingen op basis van nieuwe wetenschappelijke inzichten en technologieën.

BETROUWBAAR.

Al onze producten zijn uitgebreid onderzocht en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en regelgeving.

TOEGANKELIJK EN OPEN.

We luisteren naar de wensen van onze klanten en vragen artsen wat hun behoeften zijn. Daardoor kunnen we specifiek de best mogelijke behandelingen ontwikkelen.